Gerinctréning

...

Egy gerinctréning óra...

után olyan érzése van az embernek, mintha minden ízülete újra lélegezhetne

Gerinctréning óráimra elsősorban hölgyeket (és jó ritmusérzékű urakat) várok, mivel kellemes zenékre komponált, kreatív gyakorlatsorokkal dolgoztatjuk meg a gerincünket.

A tréning kiválóan alkalmas a civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok (hát- és derékfájás, rossz tartás stb.) megelőzésére, megszüntetésére. Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly fejlesztése. Nem csupán fejlesztő-gyógyító hatású, hanem tetőtől-talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít és tökéletesen kikapcsol.

A gerinctréning nem csak időseknek és gerincbetegeknek ajánlott mozgásprogram!

Az edzés alapvetően egészséges embereknek összeállított, preventív jellegű tréning, ahol komoly fizikai terhelést kap a törzsizomzat (hát- és hasizmok), a comb- és farizmok, valamint a vállizmok. A különleges gyakorlatsoroknak és a kellemes zenének köszönhetően a fizikai fáradtság mellett mentális kikapcsolódást is nyújt.

A gerinctréning jótékony hatása már az első óra után érezhető, heti minimum egy tornával pedig búcsút is inthetünk a hát- és derékfájásnak!